XRUSA XERAKIA

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΥΖΟΓΑΛΟ !




ΡΥΖΟΓΑΛΟ!

ΥΛΙΚΑ

1 λιτρο γαλα
250 γρ ρυζι γλασε η καρολινα
18 κουταλιες της σουπας ζαχαρη
4 κουταλιες κορν φλαουρ
2 βανιλιες
2 ποτηρια νερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε στην κατσαρολα το νερο και το ρυζι να βρασει.Αφου τραβηξει ολο το νερο το ρυζι,ριχνουμε το γαλα και την ζαχαρη στην κατσαρολα.Αφηνουμε να βρασει καλα το ρυζι,προσθετουμε το κορν φλαουρ [το εχουμε διαλυσει μεσα σε μια φλυτζανα που εχουμε κρατησει].Ανακατευουμε συνεχεια  να μην μας κολλησει και οταν αρχιζει να πηζει το σβηνουμε.Σερβιρουμε σε κουπακια και πασπαλιζουμε με καννελα.Καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ 1 κιλο κρεας μοσχαρι ποντικι κομμενο σε μικρα κομματακια 1 κουπα λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο αλατι πιπερι 5...