ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ
6 κοπανακια κοτοπουλου
500γρ μικρο κοφτο μακαρονακι
500γρ μικρο κοφτο μακαρονακι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στη γαστρα τα μπουτακια του κοτοπουλου,τα αλατιζουμε,πασπαλιζουμε και γλυκια παπρικα,αλοιφουμε με ελαιολαδο και ραντιζουμε με λεμονι.Μεχρι να ψηθουν προσθετουμε ενα ποτηρι νερο να μην καουν.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα,τα βγαζουμε απο την γαστρα και βαζουμε το κοφτο μακαρονακι μεσα στο φουρνο να τραβηξει ολο το ζουμακι και να γυαλισει.Τοτε προσθετουμε καυτο νερο4+1 φλυτζανες και ενα κυβο ζωμο κοτας.Το αφηνουμε να τραβηξει ολο το νερακι,προσθετουμε αλατι αφου το δοκιμασουμε, γιατι ο κυβος ειναι αλμυρος.Καλη επιτυχια!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου