ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ


ΥΛΙΚΑ 

 6 κοπανακια κοτοπουλου
 500γρ  μικρο  κοφτο μακαρονακι  
  
γλυκια παπρικα
αλατι
χυμο λεμονιου
 μαυρο πιπερι
ελαιολαδο 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ 


Βαζουμε στη γαστρα τα μπουτακια του κοτοπουλου,τα αλατιζουμε,πασπαλιζουμε και γλυκια παπρικα,αλοιφουμε με ελαιολαδο και ραντιζουμε με λεμονι.Μεχρι να ψηθουν προσθετουμε ενα ποτηρι νερο να μην καουν.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα,τα βγαζουμε απο την γαστρα και βαζουμε το κοφτο μακαρονακι μεσα στο φουρνο να τραβηξει ολο το ζουμακι και να γυαλισει.Τοτε προσθετουμε καυτο νερο4+1 φλυτζανες και ενα κυβο ζωμο κοτας.Το αφηνουμε να τραβηξει ολο το νερακι,προσθετουμε αλατι αφου το δοκιμασουμε, γιατι ο κυβος ειναι αλμυρος.Καλη επιτυχια!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις