ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ

500γρ μανιταρια
1 κρεμυδι
3 σκελιδες σκορδο
30γρ κονιακ
2-3 κουτ.σ.ελαιολαδο
θυμαρι
δενδρολιβανο
50γρ ξυδι
ριγανη
1κουτ.σ.μουσταρδα
αλατι πιπερι
50γρ νερο

ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Ζεσταινουμε πολυ καλα το τηγανι.Βαζουμε το ελαιολαδο να καψει,ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμυδι και τις σκελιδες σκορδο να σωταριστουν.Τεμαχιζουμε τα μανιταρια και τα προσθετουμε στο τηγανι,να σωταριστουν κι αυτα.Βαζουμε τα μυρωδικα μας,ανακατευουμε 1 φορα,βαζουμε αλατι,πιπερι και  συμπληρωνουμε λιγο λαδακι.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ και μολις εξατμιστει,προσθετουμε το ξυδι.Στο τελος βαζουμε μια κουτ.σ.μουσταρδα με λιγο νερακι και τα αφηνουμε να δεσει η σαλτσα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις