XRUSA XERAKIA

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ





ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ
Υλικά
500γρ.πενες
200γρ.τυρί γκούντα

200γρ. παρίζα

200γρ. τριμενο κεφαλοτύρι
1 λίτρο γάλα
6 κουταλιές της σουπας κορν φλάουρ
6κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κ.σ.μαργαρίνη για να βουτηρωσουμε τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τις πένες σε αλατιισμένο νερό που βράζει 10 λεπτά,στραγγιζουμε και βουτηρωνουμε.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το γάλα.Σε ένα σκεύος λιώνουμε την μαργαρίνη και ριχνουμε το κορν φλάουρ να ομογενοποιηθει με το βούτυρο.Προσθέτουμε το μείγμα στο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Στρώνουμε τις μισές βουτηρωμενες πένες σε ενα πυρέξ.Πασπαλιζουμε με κεφαλοτύρι,
κόβουμε σε κύβους γκούντα και παριζα και σκεπάζουμε με την μισή κρέμα.
Στρώνουμε τις υπόλοιπες πένες,πασπαλιζουμε με κεφαλοτύρι και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδισει το ΣΟΥΦΛΕ.καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...