ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΖΑ
ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΠΕΝΝΕΣ
Υλικά
500γρ.πενες
150γρ.γραβιερα
150γρ. μοτσαρελα
150γρ κεφαλοτυρι
200γρ.τυρί γκούντα
200γρ. παριζα
1 λιτρο γαλα 6κουταλιές της σουπας κορν φλά6κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κ.σ.μαργαρίνη για να βουτηρωσουμε τα μακαρόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τις πένες σε αλατιισμένο νερό που βράζει 10 λεπτά,στραγγιζουμε και βουτηρωνουμε.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το γάλα.Σε ένα σκεύος λιώνουμε την μαργαρίνη και ριχνουμε το κορν φλάουρ να ομογενοποιηθει με το βούτυρο.Προσθέτουμε το μείγμα στο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Στρώνουμε τις μισές βουτηρωμενες πένες σε ενα πυρέξ.Πασπαλιζουμε με κεφαλοτύρι,
κόβουμε σε κύβους γκούντα και παριζα και σκεπάζουμε με την μισή κρέμα.
Στρώνουμε τις υπόλοιπες πένες,πασπαλιζουμε με κεφαλοτύρι και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδισει το ΣΟΥΦΛΕ.καλη επιτυχια!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου