XRUSA XERAKIA

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017



 ΒΥΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΣΙΝΑΔΑ
 ΥΛΙΚΑ
1 κιλο βυσινα ζυγισμενα χωρις τα κουκουτσια


1200 γρ ζαχαρη
1ποτηρι νερο
1κουταλια του γλυκου ξυνο
2 βανιλιες
ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΧΥΜΟ ΓΙΑ ΒΥΣΙΝΑΔΑ

Προσθεστε+200γρ ζαχαρη 

+ 1 νεροποτηρο νερο 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε καλα τα βυσινα,βγαζουμε τα κουκουτσια,βαζουμε τα βυσινα και απο πανω την ζαχαρη.Τα αφηνουμε στο ψυγειο τουλαχιστον 12






ωρες.Τα βαζουμε να βρασουν,τα ξαφριζουμε συνεχεια,μεχρι το σιροπι να βγαζει μεγαλες φουσκαλες.Δοκιμαζουμε αν εδεσε το γλυκο,προσθετουμε το ξυνο και την βανιλια[αν θελουμε].Αδειαζουμε σε απο στειρωμενα βαζα,τα σφραγιζουμε με τα καπακια ,τα γυρναμε αναποδα να κλεισουν καλα και αποθηκευουμε.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...