ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ!!!
ΥΛΙΚΑ
4 κοπανακια
250 γρ χυλοπιτες
βουτηρο μαργαρινη η αγνο
αλατι
πιπερι
κοκκινο γλυκο πιπερι
2 κυβους κοτας
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βραζουμε το κοτοπουλο με το αλατακι του σε 1/4 της χυτρας η κατσαρολας νερο.Αφου βρασουν,στραγγιζουμε το ζουμακι σε αλλη κατσαρολα,προσθετουμε τους κυβους με τον ζωμο κοτας,οταν αρχισει ο βρασμος ριχνουμε τις χυλοπιτες.Σε 10 λεπτα δοκιμαζουμε αν εγιναν,προσθετουμε το βουτυρο και τα αφηνουμε με λιγο ζουμακι αν θελουμε ζεστο φαγακι η τα παιρνουμε με στραγγιστη κουταλα,σερβιρουμε και βαζουμε ενα κομματακι βουτηρο σε καθε πιατο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου