ΦΑΣΟΛΑΔΑ
ΥΛΙΚΑ
1 φλυτζανα του Νεσκαφε φασολια ξερα
2 καροτα καθαρισμενα και κομμενα σε ροδελες
1μεγαλο ξερο κρεμυδι
1 /2 κουπα ελαιολαδο
2 κλαρακια σελινο
αλατι
3 ντοματες πολτοποιημενες
ΕΚΤΕΛΕΣΗΜουσκευουμε τα φασολια απο το βραδυ.Την αλλη μερα αλλαζουμε το νερο [βαζουμε περιπου το 1/4 της κατσαρολας].Ριχνουμε τα φασολια στο κρυο νερο.Μολις ανεβουν τα φασολια επανω στο νερο,ριχνουμε το τριμμενο κρεμυδι,το ψιλοκομμενο σελινο,την πολτοποιημενη ντοματα,το αλατι και το ελαιολαδο.Τα αφηνουμε να βρασουν σε σιγανη φωτια για 2 περιπου ωρες,η 1/2 ωρα στην χυτρα.Αν θελουμε εξτρα νοστιμια,παιρνουμε κοκκαλα απο μοσχαρι απο το χασαπη μας και τα βραζουμε μαζι με τα φασολια.Αλλη γευσηηη!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου