XRUSA XERAKIA

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

ΣΑΛΙΓΓΑΡΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ


ΣΑΛΛΙΓΓΑΡΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΑΣ ΖΑΡΑΦΙΑΔΟΥ!!!





















ΥΛΙΚΑ
30 σαλιγγαρια
 1 ξερο κρεμυδι τριμενο
4 φρεσκα κρεμυδακια ψιλοκομμενα
μισο ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
1 ματσακι φυλλα απο σπανακι σε κομματια
πιπερια καυτερη σε κυβους
1 καροτο κομμενο σε κυβους
ελαιολαδο
αλατι 
ΠΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Ταιζουμε τα σαλιγγαρια με αλευρι και τα αφηνουμε μεσα σαυτο 24 ωρεςΠλενουμε με κρυο νερο ,τα αφηνουμε μεσα σαυτο ενα τεταρτο.Αυτο θα γινει 5 φορες.Βαζουμε χλιαρο νερο σε κατσαρολα και τα βραζουμε λιγο.Τα ξεπλενουμε με κρυο νερο και τα ξαναβραζουμε σε καθαρο νερο αλλη μια φορα.Σωταρουμε τα κρεμυδια,τον μαιντανο,την καυτερη,το καροτο,το σπανακι.Αφου σωταριστουν ριχνουμε την πολτοποιημενη ντοματα.Αφου βρασουν ριχνουμε τα σαλιγγαρια και τα αφηνουμε να βρασουν για μιαμιση ωρα.
πιλαφι
ρυζι με πληγουρι αναμεικτο μισο μισο.Μουσκευουμε το μειγμα ρυζι-πληγουρι για 1 ωρα.Το βραζουμε οπως τα μακαρονια,να χυλωσει ,το στραγγιζουμε και το ξεπλενουμε.Προσθετουμε λιγο λαδι,κυμινο και κοκκινο γλυκο πιπερι.
Σερβιρουμε με φετα τριμμενη !


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ 1 κιλο κρεας μοσχαρι ποντικι κομμενο σε μικρα κομματακια 1 κουπα λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο αλατι πιπερι 5...