ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ

1φλυτζανα ελαιολαδο.
1ξερο κρεμυδι τριμμενο στον ρεντε.
4κλαδακια ψιλοκομμενα μαιντανο.
αλατι.
πιπερι.
λιγη φρεσκια ντοματα πολτοποιημενη.
1φλ.μικρο κρασι[η βαλσαμικο].
1φλυτζανα ρυζι καρολινα.
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Ψιλοκοβουμε τα ποδαρακια.Ξανθαινουμε το κρεμυδι,προσθετουμε τα ποδαρακια τα κανουμε μια γυρα,βαζουμε την ντοματα,τον μαιντανο ,αλατι,πιπερι,το κρασι και αφου κοντευουν να τελειωσουν τα υγρα του,ριχνουμε και το ρυζι με μια φλυτζανα ζεστο νερακι.Αφου μεινει με το λαδακι τους το φαγακι μας,γεμιζουμε τα καλαμαρια και πιπεριες αν θελουμε,γινονται πολυ νοστιμα.Ψηνουμε στους 180 για 45 λεπτα, σκεπασμενη την γαστρα και αλλα 45 λεπτα ξεσκεπαστη.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΑΣ ΖΑΡΑΦΙΑΔΟΥ!










Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις