ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ








ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ!

ΥΛΙΚΑ

1κιλο κοτοπουλο στηθος ,η, μπουτια ξεκοκκαλισμενα σε κομματακια
500γρ μανιταρια λευκα  κομμενα στα τεσσερα[εβαλα κονσερβα γιατι δεν ειχα].
2κ.γλ.μουσταρδα
1 πιπερια πρασινη σε ροδελες
1 πιπερια κοκκινη σε ροδελες
1 ξερο κρεμυδι σε φετες[εγω το θελω στον τριφτη].
1ποτηρακι λευκο κρασι
1 κλαδακι δενδρολιβανο.
αλατι κοκκινο γλυκο πιπερι
ελαιολαδο
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βαζουμε το λαδι να ζεσταθει.Ριχνουμε μεσα τα κομματακια του κοτοπουλου ,σε μετρια εως  δυνατη φωτια να σωταρισθουν καλα.Ριχνουμε τα μανιταρια και το κρεμυδι να σωταριστουν κι αυτα κακα.Προσθετουμε τις πιπεριες κομμενες σε ροδελες.Ριχνουμε το κρασι και αφηνουμε να εξατμιστει το αλκοολ του.Προσθετουμε την μουσταρδα και ριχνουμε αλατι, κοκκινο γλυκο πιπερι και το δενδρολιβανο.Αφηνουμε το φαγητο μας μονο με το λαδακι του.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις