ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!!


ΥΛΙΚΑ
6 φλυτζανάκια του καφέ καλαμποκέλαιο
4 φλυτζανάκια του καφέ ζάχαρη
4 φλυτζανάκια του καφέ χυμό πορτοκαλιού
1 κ.γλ. κανέλλα
1 κ.γλ. σόδα
2 κ.γλ. μπέικιν
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κιλό αλευρι γ.ο.χ
1 φλυτζανακι τριμμενη κουβερτουρα
1 φλυτζανακι σπασμένα καρυδια
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κτυπάμε το καλαμποκέλαιο με τη ζάχαρη για λίγο μετά προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι,
με τη σόδα διαλυμένη μέσα, τη κανέλλα και το ξύσμα από τα πορτοκαλια και στο τέλος το αλευρι κοσκινισμένο+το μπέικιν.
Χωρίζουμε το ζυμαρι μας στα δυο.
Στο 1 προσθέτουμε τη τριμμενη κουβερτουρα και στο άλλο τα ψιλοκομμενα καρυδια.Ανοιγω με τα χερια φυλλο παχους,οσο να μπαινουν τα κουπατ και να γεμιζουν με τη ζυμη.Ψηνω στους 180 βαθμους ,μεχρι να ροδισουν καλα τα μπισκοτακια για 15 λεπτα περιπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις