GIOYBARLAKIA[MEAT BALLS WITH RICH]

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ


Γιουβαρλάκια 
Υλικά
Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 αβγό
1φλιτζανάκι του καφέ ρύζι
Αλάτι
πιπερι
2κουταλιές βούτυρο μαργαρίνη
2 καρότα σε φέτες
1κλαδακι σέλινο
1ξερό κρεμυδι ολόκληρο
2κ.σ.Βούτυρο και 1/2 φλ.λαδι για την σούπα.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε νερό στο1/3 της κατσαρόλας μαζί με το κρεμυδι,το σέλινο,τα καρότα και λίγο αλάτι
Ζυμωνουμε τα γιουβαρλάκια και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
Αφού βράζει το νερό με τα λαχανικά,ρίχνουμε μέσα τα γιουβαρλάκια και ένα φλυτζανακι ρύζι.Σε μισή ώρα η 45 λεπτά είναι έτοιμο.Βγαζουμε το κρεμυδι μεσα απο την σουπα και ετοιμαζουμε το αβγολεμονο με
2αβγά και 1 λεμόνι
στημένο.Καλή επιτυχία!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις