ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΔΕΡΑ

ΓΕΜΙΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ [ΧΩΡΙΣ ΚΙΜΑ] ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!
ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ,ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ,ΝΗΣΤΗΣΙΜΟ!
ΥΛΙΚΑ
2 ντομάτες (ώριμες και σφιχτές)
10 πιπεριές
2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
24 κουταλιες κ.σ. ρύζι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο η ανιθο[περι ορεξεως]
1καροτο τριμμενο[προεραιτικα]
1 κ.σ. ζάχαρη
1 φλ. ελαιόλαδο
4 ντοματες πολτοποιημενες
αλάτι
πιπέρι
1 μελιτζανα τριμεννη στο ρεντε ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκοβουμε το κρεμυδι και το ξανθαινουμε με το λαδι στην κατσαρολαΑν βαλουμε τριμμενο καροτο το αχνιζουμε και αυτο μαζι και τη μελιτζανα..Προσθετουμε την ντοματα,τον μαιντανο,τον ανιθο,αλατι,πιπερι.Βραζουμε την ντοματα να φυγουν τα πολλα υγρα και ριχνουμε μεσα το ρυζι.Ανακατευουμε μεχρι να πιει το ρυζι ολα τα υγρα.Γεμιζουμε και τοποθετουμε σε κατσαρολα τα γεμιστα ,προσθετουμε νερο,μεχρι να τα σκεπασουμε,αλατι,λαδι και βραζουμε για 30 λεπτα σε μετρια φωτια.Σκεπαζουμε με ενα πιατο για να μην σκορπισουν στο βρασιμο.Δοκιμαζουμε αν εβρασαν και σερβιρουμε με ελιτσες,σαλατα, η οτι αλλο σας αρεσει!!!









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις