ΣΝΙΤΣΕΛ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ
ΣΝΙΤΣΕΛ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ
ΥΛΙΚΑ
2 σνιτσελ χοιρινα καλα χτυπημενα
1 καροτο ψιλοκομμενο
1 κρεμυδι ξερο ψιλοκομμενο.
4 κλαδακια ψιλοκομμενο μαιντανο
4 μανιταρια φρεσκα πορτομπελο η μια μικρη κονσερβα 100γρ..
3 κουταλιες βουτηρο Αγιο
2κουταλιες της σουπας αλευρι
τυρί γκούντα σε φέτες
Φέτες σαμπον σε κύβους
4 κλαδακια ψιλοκομμενο μαιντανο
4 μανιταρια φρεσκα πορτομπελο η μια μικρη κονσερβα 100γρ..
3 κουταλιες βουτηρο Αγιο
2κουταλιες της σουπας αλευρι
τυρί γκούντα σε φέτες
Φέτες σαμπον σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα αλατοπιπερωνουμε,τα αλευρωνουμε ,τα βουταμε σε αυγο και μετα σε φρυγανια.Τα σοταρουμε σε αγνο βουτηρο,το ψηνουμε κανονικα και απο τις 2 πλευρες να κανει χρυσαφενια κρουστα .Βγαζουμε το κρεας και ριχνουμε στο τηγανι ψιλοκομμενα τα λαχανικα,καροτα,κρεμμυδι,μαιντανο, και μανιταρια. Προσθετουμε αλλη μια κουταλια βουτηρο.Μολις αρχισει να βραζει,ριχνουμε 1 κουταλια αλευρι,ανακατευουμε και ψηνουμε 5 λεπτα,Κατοπιν ριχνουμε ενα φλυτζανι λευκο κρασι,σκεπαζουμε και σιγοβραζουμε για 10 λεπτα. Αν η σαλτσα μας δεν εχει υγρα,προσθετουμε λιγο ζεστο νερο .Βαζουμε το κρεας σε πιατελα και περυχινουμε με τη σαλτσα των λαχανικων.Βαζουμε σε πιατα τα σνιτσελ,λιγο πριν σερβιρουμε,πανω στο σνιτσελ βαζουμε κομματάκια ζαμπόν σε κύβους όσα θέλουμε, 1 φετα κασερι γκουντα και το βαζουμε 1-2 λεπτα στο μυκροκυματων να λοιωσει.ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ!Γαρνιρουμε με πατατες τηγανιτες,ριζοτο λαχανικων η οτι αλλο θελουμε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου