ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΥΛΙΚΑ
1κιλο ροδακινα [εγω πηρα γιαρμαδες]καθαρισμενα και τεμαχισμενα στα 2 η στα 4 τεμαχια.
1 βαζο του 1 κιλου
6 κουταλιες ζαχαρη
νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και κοβουμε τα ροδακινα.Βαζουμε στο βαζο μια σειρα ροδακινα,ριχνουμε ζαχαρη,και το επαναλαμβανουμε μεχρι να γεμισει το βαζο μας.Βαζουμε μεσα στο βαζο νερο,μεχρι το χειλος του βαζου.Κλεινουμε το καπακι .Βαζουμε στον πατο μιας κατσαρολας,μια πετσετα,τοποθετουμε επανω το βαζο με τα ροδακινα,προσθετουμε νερο μεχρι το καπακι του βαζου.Αφηνουμε να βρασει 30 λεπτα.Αφηνουμε να κρυωσει το βαζο [η τα βαζα ]που ειναι στην κατσαρολα και μετα τα βγαζουμε και τα αποθηκευουμε σε στεγνο και σκιερο μερος.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1κιλο ροδακινα [εγω πηρα γιαρμαδες]καθαρισμενα και τεμαχισμενα στα 2 η στα 4 τεμαχια.
1 βαζο του 1 κιλου
6 κουταλιες ζαχαρη
νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και κοβουμε τα ροδακινα.Βαζουμε στο βαζο μια σειρα ροδακινα,ριχνουμε ζαχαρη,και το επαναλαμβανουμε μεχρι να γεμισει το βαζο μας.Βαζουμε μεσα στο βαζο νερο,μεχρι το χειλος του βαζου.Κλεινουμε το καπακι .Βαζουμε στον πατο μιας κατσαρολας,μια πετσετα,τοποθετουμε επανω το βαζο με τα ροδακινα,προσθετουμε νερο μεχρι το καπακι του βαζου.Αφηνουμε να βρασει 30 λεπτα.Αφηνουμε να κρυωσει το βαζο [η τα βαζα ]που ειναι στην κατσαρολα και μετα τα βγαζουμε και τα αποθηκευουμε σε στεγνο και σκιερο μερος.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Αν λέγατε και πού βρήκατε τη συνταγή τι καλά που θα ήταν...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν καταλαβα την παρατηρηση σας...συνταγες παρα πολλες παντου!
ΔιαγραφήΘα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια
ΑπάντησηΔιαγραφήΣευχαριστω πολυ Katerina Kourgialidou!
ΔιαγραφήΚαλησπερα. Πρέπει να σκεπαστουν τα καπάκια με το νερό? Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή τη συνταγή έκανε και η γιαγιά μου αλλά εστυβε και λεμόνι μέσα. Έκανε αχλάδια ροδάκινα κεράσια και κορομηλα
ΑπάντησηΔιαγραφή