XRUSA XERAKIA

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ!

ΥΛΙΚΑ

1πακετο πενες
1κουτακι μανιταρια κονσερβα
3 λωριδες μπεικον[προεραιτικο]
3κουταλιες κορν φλαουρ
2κουταλιες σουπας μαργαρινη
1φλυτζανακι του καφε λευκο κρασι
λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο 
1κρεμα γαλακτος



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τις πενες κανονικα και τις στραγγιζουμε.Τις βουτηρωνουμε με μαργαρινη.Τηγανιζουμε το μπεικον.Βαζουμε σε ενα σκευος τα μανιταρια,τα αχνιζουμε σε δυνατη φωτια,προσθετουμε το κρασι με ενα ζωμο κοτας η βοδικου,τα αφηνουμε 2 λεπτα να παρουν μια βραση.μεσα σε ενα σκευος ομογενοποιουμε το κορν φλαουρ με την μιση κρεμα γαλακτος.Την αλλη μιση την προσθετουμε στα μανιταρια και ριχνουμε σιγα σιγα το κορνφλαουρ με την κρεμα και ανακατευουμε να μην σβολιασει.Αν μας φανει πηχτη ,την αραιωνουμε με λιγο νερακι.Σερβιρουμε οπως θελει ο καθενας,με την σος,με μπεικον η πασπαλιζουμε με τυρια τυρια τριμμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...