ΑΒΓΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ Η ΚΑΓΙΑΝΑΣ
ΥΛΙΚΑ
5 ωριμες πολτοποιημενες ντοματες
4 αβγα
αλατι
πιπερι
2 κουταλιες της σουπας μαργαρινη [η μιση φλυτζανα ελαιολαδο].
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιουμε τις ντοματες στον πολυκοφτη και τις βαζουμε με το βουτυρο [η λαδι] ,το αλατι το πιπερι,να βρασουν.Αφου τραβηξει τα υγρα της η σαλτσα,ριχνουμε τα ελαφρως χτυπημενα αβγα και ανακατευουμε συνεχεια μεχρι να ψηθει.Εμας μας αρεσει να αφηνουμε την στραπατσαδα λιγο ζουμερη,για να βουταμε το ψωμακι μας...οποτε εσεις την αφηνετε οπως σας αρεσει,με ρευστη υφη η πιο στεγνη...γουστα ειναι αυτα.Αν θελετε μπορειτε να προσθεσετε και λιγη φετα οταν την σβησετε...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου