ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ







ΥΛΙΚΑ

Ψαρια για σουπα[αυτα ειναι σκορπινες]
4 μετριες πατατες σε κυβους
2 μετρια καροτα σε κυβους
1 μικρη σελινορυζα σε κυβους
1 μετριο κρεμυδι
μαιντανο
ανιθο
αλατι
 μαυρο πιπερι
 λεμονι

ΠΩΣ ΤΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Σε μια κατσαρολα,βαζουμε το κρεμυδι,τα καροτα,τις πατατες,το αλατι,να βρασουν.Αφου βρασουν,στραγγιζουμε και κραταμε το ζωμο.Βαζουμε τα ψαρια να βρασουν μεσα στο ζωμο των λαχανικων.
Βγαζουμε τα ψαρια αφου βρασουν και στραγγιζουμε το ζωμο τους.Καθαριζουμε τα ψαρια απο τα κοκαλα τους και τα μαδαμε με το χερι σε μικρα κομματακια.Τα βαζουμε στο στραγγισμενο στο στραγγισμενο ζωμο,μαζι με τα βρασμενα λαχανικα[το κρεμυδι το πεταμε],τον ψιλοκομμενο ανηθο και μαιντανο.
,προσθετουμε το ρυζι,το ελαιολαδο,το αλατι,το πιπερι και τα αφηνουμε να παρουν μια βρασουν μεχρι να βρασει το ρυζι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις