ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΡΕΓΚΑΤΟ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ!!!


ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΡΕΓΚΑΤΟ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ,ΚΟΠΙΑΣΤΕ!!!
ΥΛΙΚΑ
12 φέτες ψωμί του τόστ χωρίς κόρα
300 γρ. Τυρί γκούντα(εγώ έβαλα ρεγκατο +κεφαλοτύρι)
200 γρ.γαλοπούλα ή πάριζα
3 ποτήρια του νερού γάλα
3 αβγά
Βούτυρο για επάλειψη
Εκτέλεση
Τρίβετε το τυρί στον τρίφτη.
Κόβετε το ζαμπόν (ή την πάριζα η γαλοπούλα) σε μικρά κυβάκια.
Αφαιρείτε την κόρα από τις φέτες του ψωμιού.
Χτυπάτε τα αβγά σε μπόλ και προσθέτετε το γάλα.
Βουτυρώνετε το πυρέξ καλά και στρώνετε τις 6 φέτες του ψωμιού.Ρίχνετε επάνω το τυρί (κρατάτε λίγο για το τέλος) και το αλλαντικό και στρώνετε επάνω τις υπόλοιπες 6 φέτες.
Βουτυρώνετε ελάχιστα την κάθε μία φέτα ρίχνετε το υπόλοιπο τυρί στα χωρίσματα του ψωμιού και τελειώνετε με το γάλα και τα αβγά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 β.για 20 λεπτά περίπου στον πάτο του φούρνου για να ροδοκοκκινήσει και μετά το ψήνετε στην μέση για άλλα 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις