ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
Για τα μπιφτέκια
1 κιλο κιμα( εγώ προτιμώ μοσχαρίσιο)
2 αβγά
2 κρεμυδια στο χοντρό του τρίφτη
1 ντοματα( μόνο τη σάρκα)
2 κουτ. σούπας ξύδι
2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμι( μουσκεμένο και στυμενο, χωρις την κόρα)
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

ΖΥΜΩΜΑ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι,πολυ καλα και βαζουμε τα μπιφτεκακια στο ψυγειο τουλαχιστον 30 λεπτα.

Για τις πατάτες

8-10 πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φετες
Παπρικα γλυκια
Αλάτι
Ελαιολαδο
Πως το φτιάχνουμε
Στρώνουμε μια κόλλα ψησίματος στο ταψί. Βάζουμε τις πατάτες, την παπρικα, το αλάτι, το λεμόνι, το ελαιολαδο και τα ανακατεύουμε. Στρώνουμε τις πατάτες μια μια στο χαρτί ψησίματος. Ψήνουμε στους 200 βαθμους για 1 ώρα. Μετά πάνω στις πατάτες, βάζουμε τα μπιφτέκια.Ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα μπιφτέκια.














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις