XRUSA XERAKIA

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ










ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
20τμχ πιπεριες κερατο
4 μελιτζανες μακριες μαυρες
4 ντοματες μεγαλες πολτοποιημενες
ελαιολαδο
αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλενουμε καλα τα πιπερια και τις μελιτζανες.Τρυπαμε με ενα πηρουνι τα πιπερια 2-4 φορες.Βαζουμε το ελαιολαδο στο τηγανι.Τα τοποθετουμε μεσα στο λαδι,σκεπαζουμε το τηγανι και τηγανιζουμε.3 λεπτα  ανοιγουμε το τηγανι και το κατεβαζουμε απο την φωτια για να μην πιτσιλιστουμε και καουμε.Γυρναμε τα πιπερια ,σκεπαζουμε και τηγανιζουμε αλλα 3 λεπτα.Τα κατεβαζουμε απο την φωτια και τα βαζουμε σε μια πιατελα.Ριχνουμε αλατακι επανω τους.Τεμαχιζουμε τις μελιτζανες οπως στην φωτογραφια,Αλατιζουμε τις μελιτζανες και τις αφηνουμε να βγαλουν την πικρα τους 10 λεπτα. Τηγανιζουμε με ανοιχτο το καπακι οσο να ροδοκοκινισουν και απο τις 2 πλευρες.Βαζουμε την πολτοποιημενη ντοματα στην κατσαρολα,με ελαιολαδο και αλατακι να βρασει.Οταν φυγουν τα πολλα υγρα παιρνουμε με την κουταλα και ριχνουμε επανω στις μελιτζανες.Τα πιπερακια ,οσα θελουμε με σαλτσα τα ριχνουμε μεσα σαυτην και τα βραζουμε λιγο για να παρουν μεσα σαλτσα.Αν θελουμε τα τρωμε μονο με αλατακι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΥΛΙΚΑ 1 μικρή συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του [η 500γρ. αλευρι και 1 μπεικυν παουντερ] 2...