XRUSA XERAKIA

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

AΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΛΒΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟΣ....

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ
1ποτηρι ελαιολαδο
2ποτηρια σιμιγδαλι χοντρο
3 ποτηρια ζαχαρη
2 κουταλιες μελι
5 ποτηρια νερο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καιμε το λαδι προσεκτικα,ριχνουμε το σιμιγδαλι να καβουρτδιστει,ανακατευοντας συνεχεια,για να μην καει.Σε μια κατσαρολα βαζουμε νερο ζαχαρη ενα ξυλακι κανελας και τη φλουδα απο ενα πορτοκαλι.Στο τελος βαζουμε το μελι.Το βραζουμε 5 λεπτα και το προσθετουμε στο σιμιγδαλι,σκεπαζουμε και αφηνουμε να πιει ολο το σιροπι.Φορμαρουμε οπως μας αρεσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ 1 κιλο κρεας μοσχαρι ποντικι κομμενο σε μικρα κομματακια 1 κουπα λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο αλατι πιπερι 5...