ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
AΣ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΛΒΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟΣ....
ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ
ΥΛΙΚΑ
1ποτηρι ελαιολαδο
2ποτηρια σιμιγδαλι χοντρο
3 ποτηρια ζαχαρη
2 κουταλιες μελι
5 ποτηρια νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2ποτηρια σιμιγδαλι χοντρο
3 ποτηρια ζαχαρη
2 κουταλιες μελι
5 ποτηρια νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καιμε το λαδι προσεκτικα,ριχνουμε το σιμιγδαλι να καβουρτδιστει,ανακατευοντας συνεχεια,για να μην καει.Σε μια κατσαρολα βαζουμε νερο ζαχαρη ενα ξυλακι κανελας και τη φλουδα απο ενα πορτοκαλι.Στο τελος βαζουμε το μελι.Το βραζουμε 5 λεπτα και το προσθετουμε στο σιμιγδαλι,σκεπαζουμε και αφηνουμε να πιει ολο το σιροπι.Φορμαρουμε οπως μας αρεσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου