ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
Υλικά
500 γρ κριθαράκι
2 κσ βούτυρο
2 κύβους κότας
Αλατι
Πιπέρι
Λίγο κουρκουμά
χυμό από 1 λεμόνι προαιρετικά
Οδηγίες μαγειρέματος
Σε βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κριθαράκι.
Μόλις πάρει ένα χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για λίγο.
Ρίχνουμε νερό να το σκεπάζει, τον κύβο, πιπέρι, κουρκουμά και σιγοβράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο ανακατεύοντας απαλά για περίπου 15-20 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.
Βασικη Συνταγη
Mary’s Kitchen
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου