ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ









ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ
Υλικά
500 γρ κριθαράκι
500 γρ ρύζι Καρολίνα
2 κσ βούτυρο
2 κύβους κότας
Αλατι
Πιπέρι
Λίγο κουρκουμά
χυμό από 1 λεμόνι προαιρετικά

Οδηγίες μαγειρέματος

Σε βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κριθαράκι.

Μόλις πάρει ένα χρυσαφί χρώμα προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για λίγο.
Ρίχνουμε νερό να το σκεπάζει, τον κύβο, πιπέρι, κουρκουμά και σιγοβράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο ανακατεύοντας απαλά για περίπου 15-20 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.

Βασικη Συνταγη
Mary’s Kitchen













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις