ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

Τας κεμπαπ  με μοσχάρι 

ΥΛΙΚΑ

1 κιλο κρεας μοσχαρι [ποντικι ,χτενι,σπαλα]κομμενο σε μικρα κομματακια
1 κουπα λαδι
2 μεγαλα κρεμυδια ψιλοκομμενα
αλατι 
πιπερι
2 φυλλα δαφνης
5 ντοματες ωριμες πολτοποιημενες
1 πρεζα αλεσμενο μπαχαρι[προαιρετικα]η 5 κοκκους ολοκληρους
2 κουταλιες βουτηρο [αγνο αιγοπροβειο,η ελαιολαδο,η φυτινη η μινερβινη]


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ψιλοκοβουμε τα κρεμυδια,τα βαζουμε στην κατσαρολα με το λαδι και το κρεας να αχνιστουν μεχρι να πιει το κρεας ολα τα υγρα και αλλαξει χρωμα .
Προσθετουμε την ντοματα και 2 ποτηρια νερο,τα μαχαρια,τη δαφνη,το αλατι,το πιπερι, και το αφηνουμε να βρασει οσο χρειαστει και να μεινει με την σαλτσα του.

Δοκιμαζουμε αν εχει βρασει και προσθετουμε αν χρειαστει ,αλατι η νερο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις