XRUSA XERAKIA

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΟΜΠΟΣΤΑ

ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ,ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΛΕΜΟΝΙ!ΜΜ ΔΡΟΣΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
ΥΛΙΚΑ
2 πακετα σαβαγιαρ
1κουτι κομποστα ροδακινο
1φακελακι κρεμα ζαχαροπλαστικης βανιλια
2,5 φλυτζανια γαλα για την κρεμα ζαχαροπλαστικης
2,5 φλυτζανια γαλα για την κρεμα λεμονι
1 φακελακι ανθος αραβοσιτου λεμονι
1 φακελακι ζελε λεμονι
λιγη ζαχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγιζουμε το σιροπι της κομποστας και βαζουμε σε ενα σκευος τα ροδακινα.Στο σιροπι της κομποστας μουσκευουμε τα σαβαγιαρ και τα στρωνουμε σε ενα πυρεξ.Χτυπαμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης με 2,5 φλυτζανια γαλα οπως γραφει στις οδηγιες και την στρωνουμε πανω απο τα σαβαγιαρ.Στρωνουμε ακομα 1 σειρα σαβαγιαρ βουτηγμενα στο σιροπι και απο πανω την κρεμα λεμονι που εχουμε φτιαξει οπως γραφει στις οδηγιες της συσκευασιας.Το βαζουμε στο ψυγειο 30 λεπτα να κρυωσει η κρεμα.Κοβουμε τα ροδακινα σε μισοφεγγαρα και στολιζουμε το γλυκο.Απο πανω ριχνουμε το ζελε λεμονι που εχουμε φτιαξει οπως γραφει στις οδηγιες του φακελου.Το βαζουμε στο ψυγειο 4 ωρες.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...