ΤΣΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ !
ΤΣΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ!
ΥΛΙΚΑ
1 κατσικισια συκωταρια
250γρ ρυζι Καρολινα
1 ξερο ψιλοκομμενο κρεμυδι
4 φρεσκα ψιλοκομμενο κρεμυδι
μισο ματσακι ανιθο
μισο ματσακι μαιντανο
1 φλυτζανα ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
1 λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκοβουμε την ζεματισμενη συκωταρια,αχνιζουμε στο ελαιολαδο,1 ξερο, ψιλοκομμενο κρεμμυδι,4 φρεσκα κρεμυδακια και προσθετουμε τα ζεματισμενα και ψιλοκομμενα εντοσθια και τα αχνιζουμε μεχρι να πιουν τα υγρα τους.Βαζουμε αλατι ,πιπερι,ψιλοκομμενο ανιθο.Σε βραστο νερο βραζουμε το ρυζι με λιγο αλατι ισα ισα που αρχιζει να σκαζει ...το στραγγιζουμε και το προσθετουμε με τα αλλα στο τηγανι να ομογενοποιηθουν.Δοκιμαζουμε,αλατι ,πιπερι και προσθετουμε αν χρειαστει.Στιβουμε ενα λεμονι στην γεμιση.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΥΛΙΚΑ
1 κατσικισια συκωταρια
250γρ ρυζι Καρολινα
1 ξερο ψιλοκομμενο κρεμυδι
4 φρεσκα ψιλοκομμενο κρεμυδι
μισο ματσακι ανιθο
μισο ματσακι μαιντανο
1 φλυτζανα ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
1 λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκοβουμε την ζεματισμενη συκωταρια,αχνιζουμε στο ελαιολαδο,1 ξερο, ψιλοκομμενο κρεμμυδι,4 φρεσκα κρεμυδακια και προσθετουμε τα ζεματισμενα και ψιλοκομμενα εντοσθια και τα αχνιζουμε μεχρι να πιουν τα υγρα τους.Βαζουμε αλατι ,πιπερι,ψιλοκομμενο ανιθο.Σε βραστο νερο βραζουμε το ρυζι με λιγο αλατι ισα ισα που αρχιζει να σκαζει ...το στραγγιζουμε και το προσθετουμε με τα αλλα στο τηγανι να ομογενοποιηθουν.Δοκιμαζουμε,αλατι ,πιπερι και προσθετουμε αν χρειαστει.Στιβουμε ενα λεμονι στην γεμιση.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου