ΠΕΙΝΙΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΑ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
250γρ μαργαρινη
250γρ γιαουρτι
250γρ ελαιολαδο
1 αβγο
1κ.γλ. αλατι
2 φακελακια μαγια ξηρη
750γρ αλευρι γ.ο.χ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
φετα τριμμενη για την γεμιση
φετα τριμμενη για την γεμιση
λουκανικακια σε ροδελες
ετοιμη σαλτσα ντοματας ,η κετσαπ
βουτυρο για αλειμα
1 αβγο χτυπημενο για επαλειψη
λωριδες ντοματας για διακοσμηση
τριμμενο τυρι για την επιφανεια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα μαζι τα υλικα της ζυμης και φτιαχνουμε μια ζυμη μαλακη.Ανοιγουμε ενα φυλλο παχους 1 εκατοστου με τον πλαστη.Το κοβουμε σε τμχ 5 εκατοστα επι 2,5 εκατοστα και αλοιφουμε με μαργαρινη.Βαζουμε λιγη σαλτσα ντοματας σε καθε τμχ.Μετα τυρι φετα,1 λουκανικακι σε ροδελες σε καθε τχμ,κλεινουμε τις ακρες και τα κανουμε σαν βαρκουλες.Πασπαλιζουμε με τριμμενο τυρι,αλοιφουμε με αβγο τα πλαινα και στολιζουμε με μια λωριδα ντοματουλας καθε τμχ.Ψηνουμε στους 180 βαθμους στον αερα για 20 λεπτα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου