ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ!
ΥΛΙΚΑ
1 μπουτακι κατσικι κομμενο σε μεριδες
4μεγαλα μαρουλια
500γρ φρεσκα κρεμυδακια
1/2 ματσακι ανιθο
ελαιολαδο
2λεμονια
2αβγα
αλατι
πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην κατσαρολα το κομματιασμενο κατσικακι,τα κρεμυδακια χοντροκομμενα,τα μαρουλια χοντροκομμενα.Τα αχνιζουμε σε σιγανη φωτια μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα.Προσθετουμε νερακι ζεστο ισα ισα να σκεπαστουν τα υλικα,βαζουμε επισης τον ψιλοκομμενο ανιθο,αλατι πιπερι.Κλεινουμε την χυτρα για μιση ωρα,την ανοιγουμε ,αφηνουμε να χλιαραινει το φαγητο και κανουμε αβγολεμονο
εκτελεση αβγολεμονου
Χτυπαμε σε ενα μπωλ τα αβγα μαζι με το διαλυμενο κορν φλαουρ.Μετα προσθετουμε τον χυμο και ριχνουμε λιγο λιγο ζωμο απο το φαγητο.Κουναμε την κατσαρολα να παει παντου το αβγολεμονο.Αν θελουμε,μπορουμε να φαμε το φρικασε μονο με λεμονι,ειναι το ιδιο νοστιμο!
ΥΛΙΚΑ
1 μπουτακι κατσικι κομμενο σε μεριδες
4μεγαλα μαρουλια
500γρ φρεσκα κρεμυδακια
1/2 ματσακι ανιθο
ελαιολαδο
2λεμονια
2αβγα
αλατι
πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην κατσαρολα το κομματιασμενο κατσικακι,τα κρεμυδακια χοντροκομμενα,τα μαρουλια χοντροκομμενα.Τα αχνιζουμε σε σιγανη φωτια μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα.Προσθετουμε νερακι ζεστο ισα ισα να σκεπαστουν τα υλικα,βαζουμε επισης τον ψιλοκομμενο ανιθο,αλατι πιπερι.Κλεινουμε την χυτρα για μιση ωρα,την ανοιγουμε ,αφηνουμε να χλιαραινει το φαγητο και κανουμε αβγολεμονο
εκτελεση αβγολεμονου
Χτυπαμε σε ενα μπωλ τα αβγα μαζι με το διαλυμενο κορν φλαουρ.Μετα προσθετουμε τον χυμο και ριχνουμε λιγο λιγο ζωμο απο το φαγητο.Κουναμε την κατσαρολα να παει παντου το αβγολεμονο.Αν θελουμε,μπορουμε να φαμε το φρικασε μονο με λεμονι,ειναι το ιδιο νοστιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου