XRUSA XERAKIA

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΚΕΙΚ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ




 ΥΛΙΚΑ
2φλυτζανια αλευρι
2φλυτζανια γαλα
1κ.γλ.κοφτο αλατι
1κ.γλ.κολιανδρο ξηρο
1κουπα του Νεσκαφε διαφορα ,τριμμενα ,κιτρινα τυρια
μιση κουπα γαλοπουλα καπνιστη σε κομματακια
4 αβγα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε το γαλα να ειναι χλιαρο,ριχνουμε τα αβγα και χτυπαμε να ενσωματωθουν.
Σε ενα μπωλ βαζουμε αλευρι,αλατι,τα τυρια και το κολιανδρο.Χυνουμε μεσα το μειγμα γαλα+αβγα και ανακατευουμε μεχρι να ομογενοποιηθουν ολα τα υλικα.Γεμοζουμε μικρες φορμες με την ζυμη και ψηνουμε στους 200 βαφμους για 20 λεπτα.5λεπτα πριν τα βγαλουμε ,ριχνουμε πανω τους λιγο απο το μειγμα τυριων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ 1 κιλο κρεας μοσχαρι ποντικι κομμενο σε μικρα κομματακια 1 κουπα λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο αλατι πιπερι 5...