ΠΡΑΣΟΡΥΖΟ!ΝΗΣΤΗΣΙΜΟ,ΥΓΙΕΙΝΟ,ΘΡΕΠΤΙΚΟ,ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ!


 ΥΛΙΚΑ
  6 πρασα
1 σελινορυζα
1 καροτα
1/2 φλ.λαδι
αλατι
πιπερι
παπρικα
χυμο απο μισο λεμονι
1/2 φλ.ρυζι
2φλ.νερο καυτο
Οδηγίες
Χαράζουμε κόβουμε και πλένουμε πολύ καλά τα πράσα.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθει αχνιζουμε το ρεντισμενο κρεμυδι,προσθέτουμε τα πράσα και την σελινορυζα τριμενη στον ρεντε να μαραθουν ολα μαζι καλα.
Το καρότο κομμενο ροδελες και στη μεση,προσθετουμε αλατι,πιπερι.
Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το νερό και σιγοβράζουμε,αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
Μπορούμε να το βράσουμε στην χύτρα για 10 λεπτά,με λιγότερο νερό.
Το σερβίρουμε με τυρι φετα,πάπρικα,χυμό λεμονιού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις