XRUSA XERAKIA

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!
Ενα ιδιαιτερο γλυκακι ,ελαφρυ,απολαυστικο,αγαπημενο!

Νηστίσιμο.ελαφρύ,απολαυστικο,εύκολο γλυκα
Υλικά:
1 κιλό καρότα
500 γρ. ζάχαρη
200 γρ. ινδοκάρυδο
για το τύλιγμα
λίγο ινδοκάρυδο

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα τρίβουμε και τα βράζουμε μαζί με τη ζάχαρη χωρίς νερό σε δυνατή φωτιά για μισή περίπου ώρα. Στην αρχή το καρότο, όταν βράζει με τη ζάχαρη, βγάζει αρκετά υγρά, αλλά στο τέλος του βρασίματος μένουν λίγα.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο.
Τα τοποθετούμε σε ειδικές για τρουφάκια χάρτινες θήκες και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Βγαινουν 40 κομματια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...