XRUSA XERAKIA

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!!!ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ!!!
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ,ΟΛΟ ΓΛΥΚΑ,ΖΟΥΜΕΡΟ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!


Τι χρειαζόμαστε:
4 αυγά
1 φλυτζ. ζάχαρη
1 φλυτζ. γάλα
1 φλυτζ. ηλιέλαιο
1φλυτζ.σιμιγδάλι χοντρό
1φλυτζανι ινδοκαρυδο
1 φλυτζ. αλεύρι
1 μπέικιν
1 βανίλια
Για το σιρόπι:
5 ποτήρια νερό
4 1/2 ποτήρια ζάχαρη
λίγο λεμόνι
λίγη κανέλα
Πώς το κάνουμε:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά.
Σε αυτό το μείγμα προσθέτουμε πρώτα όλα τα υγρά, το γάλα και το λάδι.
Μετά ρίχνουμε το σιμιγδάλι,το ινδοκαρυδο και μετά το αλεύρι, το μπέκιν και την βανίλια.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί και το βάζουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά και να ψηθεί από μέσα.
Αφού ψηθεί το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει καλά και στη συνέχεια το κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε το σιρόπι να βράσει για περίπου δέκα λεπτά και το ρίχνουμε καυτό όπως είναι στο ταψί.
Το αφήνουμε να τραβήξει τουλάχιστον για 4-5 ώρες και μετά σερβίρουμε με γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι, η με παγωτό κατά προτίμηση γεύση βανίλια. Καλή επιτυχία!!!










2 σχόλια:

  1. Το ινδοκαρυδο δεν προστιθεται στη ζυμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Ελεν μου,συγνωμη για την παραλειψη,θα το διορθωσω....

      Διαγραφή

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...