XRUSA XERAKIA

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ

Κοτοπουλο στο φουρνο με ρυζακι!!!


Βαζουμε στη γαστρα τα μπουτακια του κοτοπουλου,τα αλατιζουμε,πασπαλιζουμε και γλυκια παπρικα,αλοιφουμε με μουσταρδα και ραντιζουμε με λεμονι.Μεχρι να ψηθουν προσθετουμε ενα ποτηρι νερο να μην καουν.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα,τα βγαζουμε απο την γαστρα και βαζουμε 300γρ[2φλυτζανες] ρυζι καρολινα μεσα στο φουρνο να τραβηξει ολο το ζουμακι και να γυαλισει.Τοτε προσθετουμε καυτο νερο4+1 φλυτζανες και ενα κυβο ζωμο κοτας.το αφηνουμε να τραβηξει ολο το νερακι,προσθετουμε αλατι αφου το δοκιμασουμε, γιατι ο κυβος ειναι αλμυρος.Καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ   ΥΛΙΚΑ        500γρ σιμιγδαλι ψιλο                 400γρ φρουκτοζη 3μηλα κομμενα σε ροδελες [η πολτοποιημεν...