ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ

Κοτοπουλο στο φουρνο με ρυζακι!!!


ΥΛΙΚΑ

4 κοπανακια κοτοπουλου 3 ωριμες πολτοποιημενες ντοματες
500 γρ ρυζι καρολινα
μαργαρινη
αλατι πιπερι
κοκκινο γλυκο πιπερι


Βαζουμε στη γαστρα τα μπουτακια του κοτοπουλου,τα αλατιζουμε,πασπαλιζουμε και γλυκια παπρικα,αλοιφουμε με μουσταρδα και ραντιζουμε με λεμονι.Μεχρι να ψηθουν προσθετουμε ενα ποτηρι νερο να μην καουν.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα,τα βγαζουμε απο την γαστρα και βαζουμε 300γρ[2φλυτζανες] ρυζι καρολινα μεσα στο φουρνο να τραβηξει ολο το ζουμακι και να γυαλισει.Τοτε προσθετουμε καυτο νερο4+1 φλυτζανες και ενα κυβο ζωμο κοτας.το αφηνουμε να τραβηξει ολο το νερακι,προσθετουμε αλατι αφου το δοκιμασουμε, γιατι ο κυβος ειναι αλμυρος.Καλη επιτυχια!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις