XRUSA XERAKIA

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΡΥΖΑΚΙ

Κοτοπουλο στο φουρνο με ρυζακι!!!


Βαζουμε στη γαστρα τα μπουτακια του κοτοπουλου,τα αλατιζουμε,πασπαλιζουμε και γλυκια παπρικα,αλοιφουμε με μουσταρδα και ραντιζουμε με λεμονι.Μεχρι να ψηθουν προσθετουμε ενα ποτηρι νερο να μην καουν.
Ψηνουμε στους 220 βαθμους για μια ωρα,τα βγαζουμε απο την γαστρα και βαζουμε 300γρ[2φλυτζανες] ρυζι καρολινα μεσα στο φουρνο να τραβηξει ολο το ζουμακι και να γυαλισει.Τοτε προσθετουμε καυτο νερο4+1 φλυτζανες και ενα κυβο ζωμο κοτας.το αφηνουμε να τραβηξει ολο το νερακι,προσθετουμε αλατι αφου το δοκιμασουμε, γιατι ο κυβος ειναι αλμυρος.Καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζομενη Αναρτηση

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ 1 κιλο κρεας μοσχαρι ποντικι κομμενο σε μικρα κομματακια 1 κουπα λαδι 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο αλατι πιπερι 5...