ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΌΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
4 μπριζόλες χοιρινές από λαιμο
ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1/2 φλυτζανα ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι και το ξύσμα του
1κ.γλ.ρίγανη
1Κ.γλ.θυμάρι
5 κλωναρια μαιδανο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά της μαριναδας σε ένα σκεύος και βουτάμε τις μπριζόλες μία μια.
Τις αφήνουμε 12 ώρες στο ψυγείο.Βγάζουμε και τις στραγγιζουμε όταν είναι να τις ψήσουμε.Όταν ψήνονται αλατιζουμε και
αλοιφουμε με την υπόλοιπη μαριναδα.
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ
4 πατατες
1 ψιλοκομενο κρεμυδι
2 κουταλιες βουτηρο αγνο
αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τις πατατες και τις κοβουμε σε ροδελες.Λιωνουμε το βουτηρο και τηγανιζουμε τις πατατες μεχρι να ροδισουν.Προσθετουμε και το ψιλοκομμενο κρεμυδι μεχρι να ξανθαινει.Οι πατατες ειναι ετοιμες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις