ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
4 μεριδες μοσχαρι ποντικι
1 κιλο σπαραγγια
1 ματσακι φρεσκα κρεμυδακια
μισο ματσακι ανηθο
1 κουπα ελαιολαδο
1 λεμονι
αλατι πιπερι
2 αβγα για το αβγολεμονο
1 κιλο σπαραγγια
1 ματσακι φρεσκα κρεμυδακια
μισο ματσακι ανηθο
1 κουπα ελαιολαδο
1 λεμονι
αλατι πιπερι
2 αβγα για το αβγολεμονο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το ελαιολαδο στην κασταρολα να ζεσταθει.Προσθετουμε το κρεας και το θωρακιζουμε απο ολες τις πλευρες.Βαζουμε τα κρεμυδακια ψιλοκομμενα, ,μαζι με τα σπαραγγια [αφου πρωτα τα εχουμε αποφλοιωσει και εχουμε ξεπικρισει σε μια λεκανη με νερο και 1κουταλια της σουπας ζαχαρη] να αχνιστουν σιγα σιγα.Μολις μαραθουν,προσθετουμε 2 φλυτζανες νερο,αλατι,πιπερι και κλεινουμε την χυτρα για μιση ωρα.Ανοιξτε,δειτε αν εγιναν και ξαναβαλτε τα να βρασουν αν δεν ειναι μαλακα.Οταν γινουν ,τα αβγοκοβουμε οπως το φρικασε.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου