ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Ενα εδεσμα λατρεμενο απο πολυ κοσμο,νοστιμοτατο,θρεπτικο,ιδανικο για μεζεδακι,για κυριως πιατο,οπως εσεις θελετε να το απολαυσετε!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο γαριδες καθαρισμενες
5 ωριμες ντοματες
1κ.σ.μουσταρδα
1κ.γλ.παπρικα
1 φλυτζανα ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
τριμμενη φετα
1 κρασοποτηρο λευκο κρασι
ψιλοκομενος μαιντανος
5 ωριμες ντοματες
1κ.σ.μουσταρδα
1κ.γλ.παπρικα
1 φλυτζανα ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
τριμμενη φετα
1 κρασοποτηρο λευκο κρασι
ψιλοκομενος μαιντανος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιησα 6 ώριμες ντομάτες, τις έβαλα να βράσουν προσθέτοντας. 1κ. σ. μουστάρδα,ένα κ. γ. πάπρικα γλυκιά, λαδάκι περίπου μια φλιτζάνα και αλατι.Εειξα το κρασι και αφού εξατμηστηκε το αλκοολ και η σάλτσα τράβηξε τα υγρά της, προσθεσα τις γαρίδες και τις άφησα να βράσουν μέχρι να γίνουν από γκρι χρώμα, ροζ, 5-8 λεπτά περίπου. Προσθεσα ψιλοκομμένο μαϊντανό και ετριψα μια μεγάλη φέτα τυρί αφού πρώτα είχα σβήσει την φωτιά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου