ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!
ΥΛΙΚΑ
1200γρ αλευρι μεχρι 1400γρ
500γρ. στραγγιστο γιαουρτι
1 μεγαλο ποτηρι[νερου] καλαμποκελαιο
2ποτηρια ζαχαρη
4 αβγα
2 βανιλιες
3 φακελακια μπεικυν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε στο μιξερ το λαδι,τα αβγα και την ζαχαρη μεχρι να αφρατεψουν.Προσθετουμε το γιαουρτι,τα μπεικυν,τις βανιλιες ,λιγο λιγο το αλευρι και ζυμωνουμε με το χερι.Να γινει μια ζυμη που να ξεκολαει απο το σκευος που το ζυμωνετε.Καντε κορδονια απο το ζυμαρι και πλαστε τα κουλουρακια.Για να μπορειτε να τα δουλεψετε αλειψτε τα χερια σας με λαδι.Ψηνουμε στους 180 βαθμους 30 λεπτα η μεχρι να ροδισουν τα κουλουρακια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
1200γρ αλευρι μεχρι 1400γρ
500γρ. στραγγιστο γιαουρτι
1 μεγαλο ποτηρι[νερου] καλαμποκελαιο
2ποτηρια ζαχαρη
4 αβγα
2 βανιλιες
3 φακελακια μπεικυν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε στο μιξερ το λαδι,τα αβγα και την ζαχαρη μεχρι να αφρατεψουν.Προσθετουμε το γιαουρτι,τα μπεικυν,τις βανιλιες ,λιγο λιγο το αλευρι και ζυμωνουμε με το χερι.Να γινει μια ζυμη που να ξεκολαει απο το σκευος που το ζυμωνετε.Καντε κορδονια απο το ζυμαρι και πλαστε τα κουλουρακια.Για να μπορειτε να τα δουλεψετε αλειψτε τα χερια σας με λαδι.Ψηνουμε στους 180 βαθμους 30 λεπτα η μεχρι να ροδισουν τα κουλουρακια.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Ωραία που είναι θα τα κάνω
ΑπάντησηΔιαγραφή