ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Σήμερα ο μπακαλιάρος είναι στις δόξες του,έτσι λοιπον,μπακαλιάρος τηγανητος με σκορδαλιά!
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά μπακαλιάρο
Καλαμποκελαιο για το τηγάνι
Αλεύρι για να αλευρωσουμε τον μπακαλιάρο,πριν τον βάλουμε στο κουρκούτι.
Καλαμποκελαιο για το τηγάνι
Αλεύρι για να αλευρωσουμε τον μπακαλιάρο,πριν τον βάλουμε στο κουρκούτι.
Κουρκούτι
1,5 φλυτζανα γάλα
2 φλυτζανες αλεύρι
2 κουταλιές σούπας λιωμένη μαργαρίνη
2 αβγά ελαφρά χτυπημενα.
1κουταλάκι αλατι
2 φλυτζανες αλεύρι
2 κουταλιές σούπας λιωμένη μαργαρίνη
2 αβγά ελαφρά χτυπημενα.
1κουταλάκι αλατι
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Πουρέ σε σκόνη 100γρ
1φλυτζανακι ξύδι
1 φλυτζανακι ελαιόλαδο
Αλατι
2 φλυτζάνια βραστό νερό
Δοκιμάστε και αν χρειαστεί προσθέστε νερό για να έχει την υφή που θέλετε!
1φλυτζανακι ξύδι
1 φλυτζανακι ελαιόλαδο
Αλατι
2 φλυτζάνια βραστό νερό
Δοκιμάστε και αν χρειαστεί προσθέστε νερό για να έχει την υφή που θέλετε!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου