ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ






 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Σήμερα ο μπακαλιάρος είναι στις δόξες του,έτσι λοιπον,μπακαλιάρος τηγανητος με σκορδαλιά!
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά μπακαλιάρο
Καλαμποκελαιο για το τηγάνι
Αλεύρι για να αλευρωσουμε τον μπακαλιάρο,πριν τον βάλουμε στο κουρκούτι.
Κουρκούτι
1,5 φλυτζανα γάλα
2 φλυτζανες αλεύρι
2 κουταλιές σούπας λιωμένη μαργαρίνη
2 αβγά ελαφρά χτυπημενα.
1κουταλάκι αλατι
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Πουρέ σε σκόνη 100γρ
1φλυτζανακι ξύδι
1 φλυτζανακι ελαιόλαδο
Αλατι
2 φλυτζάνια βραστό νερό
Δοκιμάστε και αν χρειαστεί προσθέστε νερό για να έχει την υφή που θέλετε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις